De eindejaarsfeesten zijn in aantocht. We kunnen opnieuw een groep kinderen in Oekraïne verrassen met een prachtig geschenk. Vanuit Duizel ( NL ) wordt een transport georganiseerd van een lading meubels en didactisch materiaal om enkele klaslokalen in te richten. De gelukkigen zijn een schooltje in Ternopil. We starten met laden op 22 December 2016.

We hebben in het verleden een praktische ervaring van steun aan behoeftige in Oekraïne opgebouwd. We verzamelen hulpgoederen van allerlei aard; in eerste instantie didactisch materiaal, maar ook materiaal voor medische hulp, en waardevolle goederen zoals warme kleding en dekens. Reeds verschillende instituten en instellingen in Oekraïne hebben op ons beroep gedaan. Wij staan open voor iederéén die met goede bedoelingen werkt. Daarnaast zorgen we ook voor logistiek en indien nodig voor begeleiding, en andere praktische dingen.

Zonder vrijwilligers kunnen we niet werken; we hebben krachtige handen nodig om spullen op te halen, om te laden en te lossen… Indien U wenst, maak U kenbaar via ons e-mail adres  patriarchaalfonds@gmail.com .

Zonder financiële middelen kunnen we niet werken; U kunt Oekraïne steunen door te storten op de rekening van de vzw Patriarchaal Fonds. IBAN: BE43 3350 1269 2801 . BIC:BBRUBEBB.